8836

Den nye facelifted Hyundai i10

Ny Hyundai i10 i forfriskende design er på vej

Hyundai i10 har i mange år både været en af markedets mest rummelige og en af de mest solgte i sin klasse. Nu er der en faceliftet version på vej til Hyundai Holstebro & Ringkøbing, og den byder på både nye teknologier samt nyt vigtigt sikkerhedsudstyr. Priserne starter ved 145.995 kr.

Hyundai i10, der med sin overraskende rummelighed, sit høje udstyrsniveau og sin yderst attraktive totaløkonomi, har længe været et yderst populært valg, når det gælder biler i den mindste klasse. I dag kører der mere end 37.000 i10’ere rundt på de danske veje. Og nu er den nye Hyundai i10 på vej og kan allerede bestilles og snart opleves hos Hyundai Holstebro & Ringkøbing.

Nye teknologier og sikkerhedsudstyr
Den nye, opdaterede Hyundai i10 får en række opgraderinger i forhold til den tidligere. Blandt andet kommer den nu med en automatisk nødbremse med cyklist genkendelse, vognbaneassistent med følgefunktion også kaldet Lane Following Assist, advarsel for glemte passagerer på bagsædet, USB-C oplader både foran og i bag, så man hurtigt kan oplade flere enheder på samme tid samt opgraderet digital instrumentering fra 3.5” til 4.2”. Alt sammen som en del af standardudstyret. Der er også mulighed for at tilvælge interiør stemningsbelysning, OTA-opdatering af kort og el-klapbare spejle.

Ligesom den nuværende tilbydes den nye i10 i fire udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced samt N Line.

Pure fås fra 145.995 kr., og her får man bl.a. udover ovennævnte bl.a. fartpilot, el-spejle med varme, centrallås, LED-kørelys, LED-positionslys, el-ruder foran, ISOFIX beslag i bag, højdejustérbart rat, ABS+ESC+HAC, auto light, automatisk nødbremse til biler, cykler og fodgængere, automatisk skiltegenkendelse, eCall, aktiv vognbaneassistent, fjernlysassistent, fri bane-assistent, træthedsregistrering, vognbaneassistent med følgefunktion samt advarsel for glemte passagerer i bag.

Rykker man et udstyrsniveau op, får man desuden 8″ touchskærm, trådløst Apple Carplay og Android Auto, aircondition, Bluetooth, DAB+ radio, læderrat, multifunktionsrat, el-betjente sideruder foran med autofunktion ved fører, fjernbetjent centrallås, gearknop i kunstlæder, højdejustérbart førersæde, indfarvede sidespejle og dørhåndtag. Prisen for Essential starter ved 155.995 kr.

Vælger man Advanced tilføjes yderligere bakkamera med dynamiske guidelines, klimaanlæg, varme i rat og forsæder samt armlæn mellem førersædet. Prisen for Advanced starter ved 162.995 kr.

Som den nuværende tilbydes den nye i10 i to forskellige motorer, herunder den velkendte 1.0 MPi benzinmotor med 67 hk, hvor man kan vælge mellem manuelt og automatgear. Merprisen for automatgear er beskedne 15.000 kr.

Toppen er den forrygende i10 N Line, som er inspireret af den højt ydende N-serie. Udover masser af sportsappeal tilbyder i10 N Line en mere sportslig køreoplevelse med en 1.0-liter turbomotor på 100 hk. Og som den eneste i klassen, kan i10 udstyres med anhængertræk, der må trække op til 300 kg.