Søg brugte biler

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Tang Biler A/S. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Tang Biler A/S

Nybo Bakke 1

7500 Holstebro

z
Fiat 500 1,2 Ringkøbing
kr. 97.880
2016
Årgang
23-05-2016
1.registrering
19.000
Km.
21,2999992370606
Km. pr. liter
Fiat 500 1,2 Holstebro
kr. 53.880
2009
Årgang
19-05-2009
1.registrering
60.000
Km.
19,6000003814697
Km. pr. liter
Fiat 500C 0,9 Holstebro
kr. 138.880
2017
Årgang
12-02-2018
1.registrering
9.000
Km.
26,3
Km. pr. liter
Fiat 500C 1,2 Ringkøbing
kr. 88.880
2010
Årgang
02-03-2010
1.registrering
99.000
Km.
20,8
Km. pr. liter
Fiat 500X 1,4 Holstebro
kr. 198.880
2017
Årgang
30-03-2017
1.registrering
11.000
Km.
16,7
Km. pr. liter
Fiat Ducato 30 2,3 Holstebro
kr. 173.880
2018
Årgang
29-05-2018
1.registrering
2.000
Km.
15,8999996185303
Km. pr. liter
Fiat Panda 0,9 Holstebro
kr. 116.880
2017
Årgang
08-05-2017
1.registrering
2.000
Km.
26,3
Km. pr. liter
Ford Fiesta 1,6 Ringkøbing
kr. 73.880
2011
Årgang
09-09-2011
1.registrering
122.000
Km.
27,7999992370606
Km. pr. liter
Hyundai H350 2,5 Holstebro
kr. 263.880
2018
Årgang
30-01-2018
1.registrering
1.000
Km.
12,2
Km. pr. liter
Hyundai i10 1,0 Holstebro
kr. 115.090
2017
Årgang
13-07-2018
1.registrering
4.000
Km.
25
Km. pr. liter
Hyundai i10 1,0 Holstebro
kr. 73.880
2014
Årgang
12-08-2014
1.registrering
44.000
Km.
21,3
Km. pr. liter
Hyundai i10 1,0 Ringkøbing
kr. 74.900
2015
Årgang
27-04-2015
1.registrering
38.000
Km.
21,3
Km. pr. liter
Hyundai i10 1,1 Holstebro
kr. 49.880
2013
Årgang
04-01-2013
1.registrering
35.000
Km.
21,3
Km. pr. liter
Hyundai i20 1,25 Holstebro
kr. 148.880
2017
Årgang
02-10-2017
1.registrering
10.000
Km.
21,3
Km. pr. liter
Hyundai i30 1,4 Holstebro
kr. 68.880
2010
Årgang
25-06-2010
1.registrering
104.000
Km.
17,5
Km. pr. liter
Hyundai i30 1,6 Holstebro
kr. 258.880
2017
Årgang
26-06-2017
1.registrering
26.000
Km.
26,3
Km. pr. liter
Hyundai i40 1,7 Ringkøbing
kr. 153.880
2013
Årgang
28-05-2013
1.registrering
148.000
Km.
17,9
Km. pr. liter
Hyundai i40 1,7 Holstebro
kr. 273.880
2016
Årgang
31-05-2017
1.registrering
16.000
Km.
21,7
Km. pr. liter
Hyundai i40 1,7 Holstebro
kr. 173.880
2015
Årgang
15-07-2015
1.registrering
94.000
Km.
23,3
Km. pr. liter
Hyundai i40 1,7 Ringkøbing
kr. 148.880
2014
Årgang
06-05-2014
1.registrering
85.000
Km.
23,3
Km. pr. liter