Søg brugte biler

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Tang Biler A/S. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Tang Biler A/S

Nybo Bakke 1

7500 Holstebro

z
Audi A3 35 Ringkøbing
kr. 299.900
2019
Årgang
15-02-2019
1.registrering
14.000
Km.
24,4
Km. pr. liter
BMW 118d 2,0 Holstebro
kr. 184.900
2015
Årgang
06-05-2015
1.registrering
82.000
Km.
24,4
Km. pr. liter
Fiat Qubo 1,4 Ringkøbing
kr. 64.900
2013
Årgang
24-06-2013
1.registrering
65.000
Km.
15,2
Km. pr. liter
Fiat Scudo 1,6 Ringkøbing
kr. 49.900
2008
Årgang
18-03-2008
1.registrering
66.000
Km.
10,2
Km. pr. liter
Fiat Tipo 1,3 Holstebro
kr. 164.900
2017
Årgang
28-05-2019
1.registrering
8.000
Km.
27
Km. pr. liter
Fiat Tipo 1,4 Holstebro
kr. 154.900
2017
Årgang
28-05-2019
1.registrering
5.000
Km.
16,7
Km. pr. liter
Hyundai i20 Active Cross 1,0 Ringkøbing
kr. 109.900
2016
Årgang
22-03-2016
1.registrering
47.000
Km.
22,2
Km. pr. liter
Hyundai i20 1,25 Holstebro
kr. 92.900
2016
Årgang
25-11-2016
1.registrering
72.000
Km.
21,3
Km. pr. liter
Hyundai i30 1,4 Holstebro
kr. 114.900
2016
Årgang
10-05-2016
1.registrering
53.000
Km.
17,9
Km. pr. liter
Hyundai i30 1,0 Holstebro
kr. 199.900
2019
Årgang
07-05-2019
1.registrering
22.000
Km.
20,4
Km. pr. liter
Hyundai i30 1,0 Holstebro
kr. 229.900
2019
Årgang
13-08-2020
1.registrering
1.000
Km.
20
Km. pr. liter
Hyundai i30 1,0 Holstebro
kr. 199.900
2018
Årgang
03-01-2020
1.registrering
5.000
Km.
20,4
Km. pr. liter
Hyundai i40 1,7 Ringkøbing
kr. 144.900
2013
Årgang
30-09-2013
1.registrering
99.000
Km.
17,9
Km. pr. liter
Hyundai Ioniq Holstebro
kr. 253.900
2020
Årgang
03-01-2020
1.registrering
7.000
Km.
80
Km. pr. liter
Hyundai Kona Holstebro
kr. 326.900
2020
Årgang
16-07-2020
1.registrering
10.000
Km.
71,7
Km. pr. liter
Hyundai Kona 1,0 Holstebro
kr. 214.900
2019
Årgang
25-02-2020
1.registrering
7.000
Km.
20
Km. pr. liter
Hyundai Kona 1,0 Holstebro
kr. 244.900
2020
Årgang
28-02-2020
1.registrering
1.000
Km.
20,8
Km. pr. liter
Hyundai Tucson 1,6 Ringkøbing
kr. 284.900
2019
Årgang
09-01-2020
1.registrering
10.000
Km.
22,4
Km. pr. liter
Hyundai Tucson 1,7 Holstebro
kr. 179.900
2016
Årgang
25-01-2016
1.registrering
98.000
Km.
21,7
Km. pr. liter
Hyundai Tucson 1,6 Ringkøbing
kr. 299.900
2020
Årgang
10-06-2020
1.registrering
5.000
Km.
25
Km. pr. liter