2024-hyundai-kona

Så er der priser på den helt nye KONA

Nu kan Hyundai Holstebro & Ringkøbing præsentere den helt nye KONA, der nu står endnu stærkere med nyt design. Samtidig er den blevet både længere, bredere og højere, hvilket giver en helt forrygende plads især ved bagsædet i forhold til den tidligere KONA. Priserne starter ved 284.995 kroner, og bilen står klar til fremvisning og prøvekørsel hos Hyundai Holstebro & Ringkøbing allerede nu.

 

Med sit futuristiske look, dynamiske kørekomfort, større kabine og masser af banebrydende teknologi er den nye KONA med sin SUV-komposition den ideelle familiebil, og netop nu er det muligt at opleve den hos Hyundai i Holstebro & Ringkøbing.

 

Den nye KONA bliver den første model fra Hyundai som tilbyder digital nøgle. Den nye Hyundai-app betyder, at en digital nøgle kan udføre de samme funktioner som en bilnøgle. Låse bilen op, låse den og starte den med smartphone eller smartwatch. Ligesom det er muligt at dele digital nøgle imellem 3 brugeres smartphones/smartwatch. På den måde kan andre også bruge bilen uden at skulle fysisk udveksle en bilnøgle. Den digitale nøgle giver dermed langt større fleksibilitet og nye måder at bruge og dele bilen på.

 

Til at starte med lanceres den nye Hyundai KONA med to forskellige benzinmotorer. Det drejer sig om en 1.0 T-GDi med 120 hk og en 1.6 T-GDi med hele 198 hk. Begge motorvarianter fås med enten 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DCT-automatgearkasse. Automatgear koster 25.000 kr. ekstra. Senere på året kommer KONA også som elbil.

 

Fire udstyrsvarianter
Den helt nye KONA fås i fire udstyrsvarianter: Pure, Essentiel, Advanced og N Line. Allerede fra basisversionen, Pure, som starter ved 284.995 kr., får man bl.a. 12.3” navigation med DAB+ radio og Bluelink, aircondition, fartpilot, Bluetooth med stemmegenkendelse, bakkamera, digital instrumentering, LED-forlygter, parkeringssensor i for og bag samt USB C-opladningsporte bagi – så passagerer på både for- og bagsæde kan få strøm på deres enheder på samme tid.

 

Opgraderer man til udstyrsvarianten Essential, som fås fra 304.995 kr., får man yderligere 2-zonet klimaanlæg, varme i forsæder og rat, regnsensor, højdejusterbart passagersæde samt 16” alufælge.

 

Vælger man Advanced, får man desuden 12.3” digital instrumentering, ventilationskanaler på 2. sæderække, automatisk nedblændeligt bakspejl, lændestøtte på førersæde, LED-bånd mellem for- og baglygter, LED-forlygter med projektørlinse, tagræling, 17” alufælge samt opdateret nødbremse med drejefunktion, der udover cykellister og fodgængere nu også assisterer ved venstresving. Ved risiko for en kollision med modkørende trafik, er bilen således selv i stand til at bremse. Advanced med en 1.0 GDi-motor fås fra 324.995 kr. I denne udstyrsvariant vil man også kunne få den kraftigere 1.6 T-GDi-motor. Her er startprisen 349.995 kr.

 

 

Den helt nye KONA tilbydes også i en sportslig N Line version. Denne indeholder bl.a. sort loftbeklædning, sorte sæder med røde syninger, eksklusive alu-pedaler, der fremhæver den dynamiske køreoplevelse, perforeret læderrat med røde syninger, sidespejle i sort højglans, N Line for- og bagkofanger i mørkt metallook samt 18” alufælge. N Line fås både med en 1.0 T-Gdi-motor med 120 hk og en 1.6 T-Gdi-motor med hele 198 hk. Priserne for KONA N Line med en 1.0 T-GDi motor starter ved 339.995 kr.