Derfor skal du vælge Tang Biler

VI ER FØRENDE SPECIALISTER

SERVICE OG VÆRKSTED

Holstebro

Åbningstider
Mandag-torsdag 7.30 – 15.30
Fredag 7.30 – 15.00

Telefontid alle hverdage fra 8.00 – 16.00
Tlf. 9610 5151

SERVICE OG VÆRKSTED

Ringkøbing

Åbningstider
Mandag-torsdag 7.30 – 15.45
Fredag 7.30 – 14.00

Telefontid alle hverdage fra 8.00 – 16.00
Tlf. 9732 1866

Værksted

Tang Biler A/S er dit autoriserede Hyundai og Suzuki værksted i Holstebro og Ringkøbing. Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som passer specielt til din bil. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken i, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din bil.

Din Hyundai eller Suzuki er en af verdens mest avancerede biler med moderne teknologi og assistentsystemer. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi og sikkerhed. Vores teknikere gennemgår kurser hvert eneste år. Derfor ved du altid, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din bil. 

Pladeværksted

Med 2 afdelinger er det vigtigt at have et godt pladeværksted.

Tang Bilers pladeværksted ligger i Holstebro eller Ringkøbing. På værkstedet har vi konstant ansat flere pladesmede som hele tiden er opdateret med den seneste teknologi og viden, hvorfor alle deltager i tilbudte kurser fra vore importører.

Vi er endvidere tilsluttet Car O liner opretterbænk-systemet som online opdaterer alle data, så bilerne bliver oprettet præcis efter fabrikkens foreskrifter.

Har du fået en skade?

Kontakt en af vores dygtige servicerådgivere og de vil guide dig igennem det videre forløb.

Holstebro

Mads Witt Poulsen

Skade og pladespecialist – Holstebro

Tlf: 96 10 51 54

Mail: mp@tang-as.dk

RINGKØBING

Claus Dybdahl

Skade og pladespecialist – Ringkøbing

Tlf: 96 74 41 12

Mail: cd@tang-as.dk

For at sikre at vores værksted overholder de til enhver tid gældende standarder for så vidt angår udstyr og vedligeholdelsen af dette, gennemfører Teknologisk Institut jævnligt kontrolbesøg, som skal sikre dette.